Over Verloskundige Phyline

Lees meer over mij en mijn visie

Phyline Derksen

Mijn naam is Phyline Derksen en ik ben sinds 2008 verloskundige.

Na mijn afstuderen ben ik direct begonnen met het werken in een grote groepspraktijk in Groningen. Hier heb ik met veel plezier gewerkt.

In die jaren zijn mijn vriend, Bert, en ik ouders geworden van Gijs (2010) en Sara (2014). Sinds eind 2018 gaat nu ook Sara naar school waardoor ik heb nagedacht over mijn werk.

In een groepspraktijk werken is leuk, maar ik mis het continue contact met mijn cliënten (en partners). Ik kon iemand de hele zwangerschap wel begeleiden en samen kijken wat de wensen zijn van haar, maar ik kon nooit garanderen dat ik ook bij de bevalling aanwezig kon zijn.

Dat is iets wat ik nu hopelijk wel kan zeggen, niet alleen vertrouwen opbouwen tijdens de zwangerschap, maar dit vertrouwen door te zetten tijdens de bevalling. Zodat ik ook het eindresultaat zie en mag meemaken.

Sinds september 2017 ben ik bevoegd en bekwaam in het plaatsen van spiralen (zowel hormoonhoudend als hormoonvrij) en anticonceptiestaafje. Ik ben blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen. Sinds het plaatsen merk ik dat veel vrouwen het erg spannend vinden om een spiraal te laten plaatsen als ze bij mij komen. Maar ik kan ze (bijna) elke keer weer geruststellen. Dat komt omdat ik het erg leuk vind om vrouwen hierin te begeleiden en uit te leggen wat ik doe. Eigenlijk gaan ze elke keer weer met een gerust gevoel naar huis. En dat is een super gevoel!

Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Visie

Naast de standaardzorg zou ik samen met jou (en je evt partner) willen kijken wat je wensen zijn rondom de zwangerschap, bevalling en kraambed.

Om zo een goede vertrouwensband op te bouwen en je de hulp te kunnen bieden die jij/jullie wensen.

Dit is Caseload verloskundige zorg, één-op-één zorg, zorg op maat.

l

Inschrijven

Contact

Mijn dossier

Adres praktijk

Gorechtkade 2-2, Begane grond Unit 9
9713 CA Groningen

Telefoon praktijk

06-21368613
voor het maken van afspraken

 

Spoed

06-21368613
geen gehoor? Bel met Wendy Wielenga 06-12672604